Velkommen til DriveMeetups.com!

Elsker du også det summende liv på en biludstilling, den friske vind i håret på en motorcykeltur, eller det rå brøl fra en truckmotor? Eller er du mere til den nostalgiske charme af en knallert parade? Uanset din passion, så har vi skabt det perfekte mødested for dig og dine jernheste - DriveMeetups.com.

I årtier har entusiaster som dig ledt efter den ultimative platform, hvor de kan finde og deltage i køretøjstræf rundt om i hele Danmark. Nu er ventetiden endelig ovre. DriveMeetups.com er den centrale hub, hvor du kan finde alt fra lokale biltræf til store landsdækkende motorcykelevents. Og bedst af alt - det er helt gratis at tilmelde sig som bruger!

Find dit næste træf ved at søge på landsdel og dato, og få hurtigt et overblik over, hvor mange andre entusiaster der deltager. Har du en passion for at arrangere events? Overvej at blive en godkendt Event Manager. Det giver dig mulighed for at oprette dine egne events og invitere andre til at deltage.

Bliv en del af Danmarks nye og spændende bil-, mc-, truck- og knallertfællesskab i dag. Lad os køre sammen mod nye eventyr. Tilmeld dig på DriveMeetups.com nu - Vi ser frem til at byde dig velkommen på vejen!

MEETUP

Find nemt de meetups du har interesse & tilmeld dig.

Når du fider et meetups du vil deltage i, trykker du DELTAG. Så ved de hvor mange der kommer. Alle Meetups af køretøjer om det er bil, super biler, el-biler, veteranbiler, MC, knallerter, truck, El løbehjul, traktore.

SOCIALE MEDIER

Bliv influencer

Du kan blive oprettet som influencer, så kan dine fans følge med i hvilken meetups du deltager i. Du kan også selv huske hvad du har lovet at deltage i. Som influencer har du mulighed for at oprette links til dine sociale medier, og skriver lidt om dig selv.

ERHVERV

VIRKSOMHED

Hvis du opretter dig som virksomhed, kan du fortælle dine kunder hvor du i landet ud deltager. Og samtidig selv holder styr på hvor du har valgt at deltage.

OPRET MEETUP

Bliv Meetup OPRETTER

Du kan blive oprettet som Meetup-arrangør og oprette dine egne meetups. Så kan alle, der bruger denne app, finde dit meetups.

Hvad er der i det for dig!

Det er nemt og gratis.

Gratis

Det koster dig ingen ting at starte op. Selv om det er gratis så har du fuld adgang.

Du keder dig!

"Hvis du keder dig, kan du hurtigt se, om der er nogen i nærheden, der afholder meetups.

Du skal på ferie

Skal du på ferie et nyt sted du ikke kender, så har du mulighed for at finde fede meetups.

Jeg har selv kæmpet med at få dette overblik, og derfor har jeg oprettet DriveMeetups.com. Dette vil gøre en kæmpe forskel, især fordi vi kan stå sammen.

- Thomas TheFlybyMan, Youtuber

Det bliver super godt, med et sted hvor vi kan finde træf. Og så på mordernet måde der virker må mobilen. Tak !

- Kasper, Pro kameramand

Det er super godt set at nogle selv kan gøre sine meetps aktive.

- Brian, Eventmaker

Deltag sammen med os andre, så vi kan skabe en platform, vi alle kan være glade for

Opret en gratis bruger nu!
Vores mission

Vores mission på DriveMeetups.com er at samle Danmarks bil-, elbil-, motorcykel-, lastbil-, knallertentusiaster samt racere, driftere og alle andre køretøjsentusiaster i et dynamisk og engageret fællesskab. Vi stræber efter at være den foretrukne platform til at finde, deltage i og organisere køretøjstræf på tværs af hele landet. Vi har gjort det nemt og bekvemt for entusiaster at dele deres passion og oplevelser med ligesindede. Ved at fremme fællesskab og kærligheden til alle former for køretøjer ønsker vi at skabe uforglemmelige oplevelser og styrke den danske kultur. På DriveMeetups.com er vores mission at hjælpe dig med at finde din vej til dit næste eventyr. Vores nøgleord er samarbejde, fællesskab og fred.

Virksomhed

DriveMeetups.com|
2023 ©